Samen met EcoNest bouwen aan woningen in harmonie met de bewoners

Samen met EcoNest bouwen aan woningen in harmonie met de bewoners

Wonen in harmonie en evenwicht met de omgeving. Dat is waar we bij Equipa3 al van bij de start naar streven. Het doet ons dan ook enorm veel plezier om de samenwerking aan te gaan met een bouwbedrijf dat deze missie deelt. Vanaf nu gaan we samen met EcoNest bouwen aan woningen in harmonie met de bewoners. Wij maken het ontwerp vanuit de Feng Shui filosofie. EcoNest bouwt de ontwerpen letterlijk op. Een sterke samenwerking om duurzame leefomgevingen te creëren, klaar voor een toekomst vol geluk en positieve energie.

Bouwen aan woningen met een positieve impact

“Bij EcoNest draait alles rond het creëren van duurzame, gezonde en tijdloze huizen. We geloven dat elk huis de kans biedt om een positieve impact te hebben op de wereld en haar bewoners. We selecteren zorgvuldig materialen die het welzijn en de gezondheid bevorderen. Bovendien bouwen we vooral met het oog op de toekomst. Milieubewustzijn is onze leidraad, met de nadruk op het vermijden van giftige stoffen en het creëren van een balans tussen mens en milieu. Kortom, bij EcoNest streven we naar een harmonieuze verbinding tussen mens en natuur, welzijn en duurzaamheid”, legt zaakvoerder Stijn Portier  uit. “Het was dus heel verhelderend om tijdens de gesprekken met Jean-Pierre de eensgezindheid over onze visie op de bouwwereld te voelen. Dankzij onze samenwerking weten we dat we van bij de start op dezelfde golflengte zitten. De Feng Shui filosofie vertaalt perfect waar wij voor staan. Dit is een grote meerwaarde voor onze projecten.”

Gelijkgezind bouwen aan de toekomst

Ook wij zijn uiteraard heel enthousiast over de samenwerking met EcoNest. Alles draait rond de energie die een gebouw uitstraalt. Dit start natuurlijk bij het ontwerp en de indeling, maar finaal gaat het ook over de insteek waarmee gebouwd wordt. Het feit dat EcoNest ook streeft naar gebouwen die de fysieke en mentale gezondheid bevorderen, maakt onze missie af. Met de blik op de toekomst, zorgen de juiste materialen en de manier van werken ervoor dat we bij elk project ons doel bereiken. Het creëren van veilige thuishavens. Vandaag bouwen aan morgen.

 

Wil je ook bouwen aan een betere toekomst voor jou, je gezin en de wereld? Contact ons.

Ontvang regelmatig onze Feng Shui tips

Bereikbaarheid

Parking vooraan beschikbaar.
Ingang via de deur aan de rechterkant van het gebouw.
Ons kantoor bevindt zich op de eerste verdieping (lift aanwezig).

download onze 10 tips om Feng Shui ook in jouw woon- en werkplek te integreren voor meer rust en kracht.