Equipa3_Blog_FengShui_Interieurs

7 tips om je woonkamer Feng Shui in te richten

De woonkamer is een belangrijke ruimte in je huis. Het is de plaats waar je samen met je gezin geniet van knusse avonden. Het is de plaats waar je vrienden en familie ontvangt en herinneringen maakt. Het is ook de plaats waar je volledig tot rust wil komen.

Richt je woonkamer Feng Shui in en creëer nog meer sfeer om te ontspannen en genieten. Deze 7 tips helpen je om de positieve energie door je woonkamer te laten stromen.

1. Woonkamer vooraan in het huis

Ligt je woonkamer vooraan in je huis? Dan ben je al een eerste stap dichter in het Feng Shui-verhaal.

2. Rechthoekige of vierkante ruimte

Een rechthoekige of vierkante ruimte is volgens de Feng Shui-principes ideaal. Een L-vormige woonkamer verander je eenvoudig in een rechthoek of vierkant met kasten, gordijnen of kamerschermen.

3. Meubels tegen de muur

Zet je meubels met de rugleuning tegen een raamloze muur. Zo krijg je een goede Feng Shui. Zorg er ook voor dat zittende mensen uitzicht hebben op de deur.

4. Houd ruimte vrij

Laat de Chi door je woonkamer stromen. Zorg voor voldoende vrije ruimte. Plaats je woonkamer niet vol met meubels, ruim op en geef ruimte aan de positieve energie.

5. Hang een familieportret op

 De woonkamer is dé rustplek voor je familie. Benadruk dit met een groot familieportret in je Feng Shui woonkamer.

6. Spiegels en planten zorgen voor positieve energie

en spiegel reflecteert licht. Licht is positieve energie. Eén aandachtspunt om de Feng Shui te creëren: laat de voordeur niet in de spiegel weerspiegelen. Planten staan voor natuur, leven en hoop.

7. Ronde vormen

Ronde vormen maken de Feng Shui-omgeving af. Een rond kussen, meubels met afgeronde randen, planten met afgeronde bladeren, een rond aquarium,… Kies voor rond en laat de energie geleiden.

Heb je bouw- of verbouwplannen en wil je graag een woon-, leef- en werkplek die je de nodige energie, geluk en inspiratie biedt? 

Ontvang regelmatig onze Feng Shui tips

Bereikbaarheid

Parking vooraan beschikbaar.
Ingang via de deur aan de rechterkant van het gebouw.
Ons kantoor bevindt zich op de eerste verdieping (lift aanwezig).

download onze 10 tips om Feng Shui ook in jouw woon- en werkplek te integreren voor meer rust en kracht.