Verbinding is een kernwoord in alles wat ik doe. Huizen en kantoren bouwen die verbinding tussen mensen stimuleren.

Mijn verhaal bij Overondernemers.be

Verbinding is een kernwoord in alles wat ik doe. Huizen en kantoren bouwen die verbindingen leggen tussen ondernemers. Daarom ben ik actief bij verschillende netwerken die ondernemers samenbrengen. Zo ook bij Overondernemers.be. Wat me hierbij sterk aantrekt is de combinatie van het samenbrengen én het inspireren van ondernemers. Mensen ontmoeten en met nieuwe inzichten aan de slag gaan, dat is voor mij de perfecte combinatie.

Overondernemers.be doet dit via events, maar ook via een eigen magazine waarin we als lid kennis en verhalen delen. Over het ondernemerschap, over onze passie, over wat ons drijft. Inspirerende lectuur voor iedereen.

Benieuwd naar mijn verhaal in Overondernemers.be? Lees hier het artikel.

Ontvang regelmatig onze Feng Shui tips

Bereikbaarheid

Parking vooraan beschikbaar.
Ingang via de deur aan de rechterkant van het gebouw.
Ons kantoor bevindt zich op de eerste verdieping (lift aanwezig).

download onze 10 tips om Feng Shui ook in jouw woon- en werkplek te integreren voor meer rust en kracht.